Temps de Flors

Aquest menú nomès el realitzem la segona i la tercera setmana de Maig, tots els dies de la setmana.

 Primers:

 

- Amanida mixta amb vinagreta de fruits secs (varietat d'enciams, tomàquets cherry, espàrrrec, tonyina, ou i olives)

- Coca de vidre torrada amb escalivada i anxoves de l'Escala.

- Sopa freda de meló amb flors i violes.

- Fideuà amb sipia i allioli

Segons:

 

 -Bacallà amb panses i pinyons sobre un llit de ceba confitada

- Xipironets saltejats amb all i julivert acompanyat d'arròs basmati.

- Fricando de vedella amb bolets

- Botifarra de Girona amb mongetes

Postres:

 

- Tarta Sacher

- Mini xuxos de Girona amb una copa de moscatell

- Mel i mató

- Pudding de cafè

 

Pa, copa de vi Sumarroca i aigua mineral

 

PVP: 21,50€